TC Capelle sponsoren hebben een breed en gevarieerd publiek.

TC Capelle is een drukke, bruisende vereniging. Naast de inkomsten uit contributie, de verhuur van banen in de overkapping in het winterseizoen en de exploitatie van de horeca (in eigen beheer) zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk voor een gezonde exploitatie van onze club. Sponsoring is een goede manier om jouw bedrijf te presenteren bij een breed publiek en je naamsbekendheid te vergroten. Daarbij moet je niet alleen denken aan onze leden, die veelal uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam komen, maar ook aan bezoekende competitieteams en bijbehorende toeschouwers uit de regio.

Wie kan sponsor worden?

Iedereen kan sponsor worden van TC Capelle. Sponsors hoeven geen directe relatie te hebben met de club of de tennissport (leveranciers, sportzaken). In ons sponsorbeleid gaat onze belangstelling met name uit naar bedrijven die een directe band hebben met Capelle aan den IJssel of omliggende gemeenten. TC Capelle heeft verschillende sponsormogelijkheden. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van een buiten-reclamebord, een binnen-reclamebord in de overkapping of een advertentie op onze website, waardoor de naamsbekendheid direct vergroot is. Daarnaast staan wij ook open voor andere vormen van sponsoring zoals een bijdrage aan een specifieke clubactiviteit zoals een toernooi.

Hoe kun je sponsor worden?

Wil je eens verder praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben je reeds geïnteresseerd in sponsoring van onze actieve jonge tennisclub Capelle? Dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar sponsor@tccapelle.nl

Klik op het logo om kennis te maken met huidige sponsoren.

1-jumbo-logo Wij zijn een supermarkt met als missie dat onze klanten niet naar Jumbo gaan maar naar Jumbo Bruins. Onze visie is een volle, schone en gezellige winkel te zijn met medewerkers die voorbeeldgedrag, integriteit en passie hoog in het vaandel hebben. Als een klant bij ons in de winkel komt, moet hij/zij een warme deken van passie en lol over zich heen krijgen. Het is onze taak om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan met mooie producten tegen de laagste prijs.
logo_321px-winde-transport Wij doen groupagevervoer over de weg van en naar Frankrijk. Dus allerhande goederen bijvoorbeeld chemicaliën, consumentenproducten, machines en landbouwtractoren. Wij laden en lossen containers en doen tevens de douane-afhandeling.
pascale-berkien flexibility Als zelfstandig ondernemer in de arbeidsbemiddeling van Flexibility Uitzendbureau Rotterdam – Maas kan ik werkgevers helpen goed personeel te vinden voor hun vacatures. Verder wil ik graag mensen helpen die zoeken naar werk. Reageren op de ontwikkelingen in de markt, gesprekken voeren met de werkgevers en het bedrijf leren kennen. Dat is van groot belang om de meest geschikte kandidaten te kunnen werven.
Intouch HRM Levert HR advies en ondersteuning zoals bij ziekteverzuim, ontslag & outplacement, coaching & training van teams en managers, maar ook advies over arbeidsrecht, bij disfunctioneren en arbeidsvoorwaarden beleid. Eigenlijk kan een ondernemer al zijn vragen op het gebied van personeel en organisatie bij ons neerleggen. Wij adviseren zelf of via onze partners (associates). Een helder advies of oplossing, en een blik op de lange termijn zijn daarin het resultaat. Met onze klanten streven wij naar lange termijn relaties, waarin onze uitdaging ligt in de vraag hoe wij hun organisatie succesvoller kunnen maken.
Untitled In mijn tennisschool tracht ik mijn leerlingen te leren tennissen, verbeteren of de techniek bij te laten houden op basis van de fysieke mogelijkheden van de leerling. Daarmee streef ik na zoveel als mogelijk rendement te halen uit de persoon.
MEIJER-CORP-logo-staand-RGB Meijer Bouwservice Rotterdam is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren/ restaureren en verbouwen van verschillende vastgoedprojecten voor met name de zakelijke markt. De particuliere opdrachtgever is bij ons aan het juiste adres als het gaat om totaalverbouwingen. In Meijer vindt de klant een betrouwbare partner die gaat voor kwaliteit (ISO-9001), veiligheid (VCA**) en duurzaamheid (ISO 14001). Deze kenmerken vindt de klant terug in onze dienstverlening en in onze klantrelaties. Het feit dat wij dichtbij onze klanten zijn gevestigd, werken met goed opgeleide (gecertificeerde) vakmensen en de taal van de regio spreken, maakt Meijer tot een plezierige partner in het uitvoeren van uw bouwprojecten.
Logo Mejor Mejor Sports verzorgt de lessen en trainingen bij TC Capelle, dat kan op technisch, tactisch, strategisch en ook mentaal gebied. Wij zijn er ook voor de driftkikkers, de racketsmijters en al die spelers en speelsters die in trainingen zo goed presteren, maar in een wedstrijd hun niveau niet halen.
Radder Radder Horecare is een full-service dranken(groot)handel, gevestigd in Capelle-West. Wij zijn partner voor horecabedrijven van klein tot groot. Behalve leverancier zijn wij tevens adviseur, vraagbaak en sparringpartner.
Verdoold Makelaardij en Hypotheken. Wij zijn sinds 1980 gecertificeerd makelaar en taxateur, we hebben in goede en in slechte tijden huizen verkocht. We zijn aangesloten bij de NVM en het NWWI. Behalve particulieren horen ook gemeentes, beleggers en woningcorporaties bij ons klantenbestand.
Gespecialiseerd in het optimaliseren van zogenoemde regelkringen en dan met name op het gebied van afsluiters en daarbij behorende aandrijvingen. Wij leveren regelafsluiters in alle maten voor hoge drukken, hoge temperaturen, alle soorten vloeistoffen en gassen en verschillende hoogwaardige materialen.