Enthousiaste leden gezocht voor commissies

Een vereniging drijft op vrijwilligers. Gelukkig mogen wij bij TC Capelle wat dat betreft zeker niet mopperen. Toch zijn er altijd nog activiteiten en klussen waarvoor wij extra mensen zoeken.

Het bestuur zou graag een commissie in het leven willen roepen die zich gaat bezighouden met werving van nieuwe leden en het behouden van bestaande leden. De commissie moet zich gaan buigen over vragen als: Doen wij genoeg voor al onze leden? Zijn er manieren om meer mensen tot ons te binden?

Daarnaast zoekt TC Capelle nog leden voor de sponsorcommissie.  Er zijn twee vacatures ontstaan doordat zowel Bas Moerman als Hans van Leeuwen zijn toegetreden tot het bestuur. Je belangrijkste taak wordt het vinden van nieuwe sponsors die bijvoorbeeld met een reclamebord/doek/narrowcasting uiting geven aan hun betrokkenheid met de vereniging. Leg je makkelijk contact en heb je gevoel voor verkoop en marketing dan willen we graag in contact komen met jou. Voor beide commissies kan je je aanmelden bij secretaris Menno van Duin, secretaris@tccapelle.nl