TC Capelle Davis Cup

Het is zover: de 2e editie van de Davis Cup staat gepland op 1 december 2018! Na een succesvol debuut begin dit jaar, vindt het evenement weer plaats op TC Capelle. De inschrijving is geopend, dus wees snel!

Tot onze spijt moeten we mededelen dat de winnaars van de vorige editie zijn gediskwalificeerd. Het gehele team van Rusland is na hun deelname positief getest op Meldonium. Dit betekent dat er een compleet nieuw deelnemersveld wordt geïntroduceerd. Volg ons evenement op Facebook en kom er als eerste achter welke landen mee gaan doen!

Het principe blijft hetzelfde: je speelt met je team voor 1 land & strijdt tegen 3 andere landen/teams, de winnaar wint de felbegeerde TC Capelle – Davis Cup wisselbeker (en uiteraard eeuwige roem). Op 1 avond speel je 3 dubbelwedstrijden (van ongeveer 30 minuten). Let op: de evenementencommissie deelt de teams zoveel mogelijk in op gelijke sterkte, hierover valt niet te onderhandelen.

Inschrijven kan via: evenementen@tccapelle.nl (vermeld in de mail je naam + speelsterkte). We verzamelen om 19.00 uur om vervolgens 19.30 te beginnen met de wedstrijden. Kosten bedragen 5 euro pp (graag contant).

We zien je graag verschijnen op 1 december, tot dan!