Fijn dat je interesse toont in de gezelligste tennisclub van Capelle aan den IJssel. Uiteraard verwelkomen wij jou graag als nieuw lid.

Onderstaand tref je twee inschrijfformulieren.
* Kies de eerste voor aanmelding als nieuw seniorlid of indien je als nieuw jeugdlid afkomstig bent van een andere vereniging.
* Kies de tweede voor aanmelding als jeugdlid die nog nooit elders lid is geweest.

TC Capelle inschrijfformulier 2019

TC Capelle inschrijfformulier 2019 Jeugd

Dit aanmeldingsformulier dient geheel ingevuld en vergezeld van een recente pasfoto (3,5 x 4,5 cm) opgestuurd te worden naar:

TC Capelle
t.a.v.: Ledenadministratie
p/a Katinka Aalders
Chopinstraat 73
2901 EC Capelle aan den IJssel

Nadat de inschrijving is ontvangen, vraagt onze ledenadministratie jouw KNLTB pas aan. Zodra deze binnen is nemen zij contact met je op voor het afhalen hiervan. Tevens zal onze gastheer je uitnodigen om je rond te leiden binnen onze club.

Als nieuw lid kunnen wij je een aantal zaken adviseren die het integreren binnen de club sneller en makkelijker maken:

Bardienst

Plan zo snel mogelijk jouw twee bardiensten in. Vanachter de bar leer je snel een heleboel leden kennen en zij jou. Uiteraard word je hierin begeleid door één van onze kernteamleden.

Label tennis

Loop eens binnen op één van de labelochtenden of labelavonden. Hierbij lever je jouw pasje in en word je bij een willekeurige partner en tegenstanders ingepland, zodat je op een avond een groot aantal nieuwe mensen ontmoet.

Evenementen

Een aantal malen per jaar zijn er evenementen op de club, er wordt getennist, maar ook voldoende gedanst, gezongen, gedronken en gegeten. Kortom de ideale mogelijkheid om ook hier weer nieuwe contacten op te doen.

Wij wensen je een sportief en gezellige tijd toe als nieuw lid van onze vereniging.