TC Capelle is een gezellige en actieve vereniging. In totaal telt de vereniging ruim 800 seniorleden, waarvan ruim 450 tennissende mannen en ruim 350 vrouwen die regelmatig met het racket op de baan verschijnen. Ruim 30 procent van de leden is ook actief in diverse competities.

Veel leden nemen ook deel aan de labelavonden. Met name de labelavond op woensdag wordt druk bezocht door spelers van diverse speelsterkten. Heb je interesse om lid te worden bij TC Capelle dan verdient het aanbeveling om een of twee keer gratis mee te doen aan zo’n labelavond. Dan proef je meteen de gezellige sfeer op de club. Kijk bij de labelcommissie bij wie je je kan aanmelden en hoe laat de partijen beginnen.

G – tennis

Ook “G-tennis” is een uiting van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de vereniging. Een vereniging als TC Capelle moet een afspiegeling zijn van de maatschappij. Er zijn misschien een paar toppers, goede wedstrijdspelers, aanstormende talenten en ook vooral veel recreanten die voor hun plezier en ontspanning een balletje slaan. Daar horen ook mensen met een beperking bij. Binnen TC Capelle hebben we al G-Tennis, maar het is wenselijk dat er meer aandacht aan wordt besteed.