Nieuwsbrief Augustus

1. Lustrumfeest

Zijn jullie er klaar voor om een feestje te bouwen?

Zo ja, dan komt dat goed uit want we hebben er even op moeten wachten (2 jaar om precies te zijn), maar nu is het eindelijk zover: op zaterdag 3 september vieren wij het 10-jarig bestaan van onze mooie club!

WIE:
Alle leden van TC Capelle.  Let op: onder 18, geen alcohol.

WANNEER:
Zaterdag 3 september inloop vanaf 19:30 uur, inclusief feestelijk welkomstdrankje!

WAAR:
TC Capelle, waar anders?

PARTY PROGRAM:
Shaky Ground, de band die de boel op stelten gaat zetten in de overkapping, zal starten om 20:00 uur.  Natuurlijk is de kantine ook geopend om gezellig te borrelen en te kletsen.
Na het optreden zal onze TC Capelle huis DJ Hentz Down de afterparty aftrappen in de kantine.

DRESSCODE:
Summerchic. Tip: laat de naaldhakken thuis!

EXTRA INFO:
Laat je verassen door lekkere hapjes, drankjes en dansjes de gehele avond door!

AANMELDEN:
Meld je hier aan om je op te geven!

2. Clubkampioenschappen

Ook dit jaar strijden we weer met elkaar om de titels clubkampioen TC Capelle 2022. De wedstrijden zullen worden gespeeld van 5 september t/m 11 september. Inschrijven kan voor zowel tennis als padel. Kosten bedragen € 7,50 per onderdeel. Je kunt voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. Hou er rekening mee dat de meeste onderdelen in poulevorm gespeeld worden.

Inschrijven kan via deze link.

 

 

3. Groot onderhoud buitenbanen

De renovatie van de buitenbanen schiet op. Er was wat tegenslag met de nieuw aangebrachte onderlaag voor het uitvlakken maar inmiddels is dat hersteld en zijn de nieuwe matten uitgerold op de diverse banen. De verwachting is dat er zaterdag op de eerste banen (baan 3 & 4) weer gespeeld kan worden! Er ligt dan wel wat meer los rood zand op dan jullie gewend zijn. Dit zand moet door er veel op te tennissen “in het tapijt gelopen” worden. Daarnaast dienen de banen nu na iedere keer spelen geveegd te worden. In de lengterichting van de baan, zodat niet al het zand de hoeken in gesleept wordt. Als we hier allemaal aan meewerken dan zijn de banen voor de clubkampioenschappen weer in topconditie!

 

 

4. Baanhuur winter

De indeling van de baanhuur in de overkapping voor komende winter is bijna rond. Er zijn nog enkele banen op courante uren beschikbaar op de volgende dagen:

  • Maandag van 21-23 uur
  • Donderdag van 20-21 uur
  • Vrijdag van 19-20 uur
  • Zaterdagochtend van 9-12 uur

Op de meeste dagen zijn er in de ochtenden en vroege middag ook nog wel uren beschikbaar. Voor informatie, stuur een email naar baanhuur@tccapelle.nl. Wacht niet te lang want vol=vol!

5. Mix-team gezocht

Op de zondagmiddag in de overkapping wordt komende winter een mix-competitie gespeeld. Er zijn 5 teams en men komt nog één team te kort. Je speelt 9 zondagen van 14:00 – 16:00 uur, 2-wekelijks van november t/m maart. Je speelt 2x een uur, een dubbel en een mix. Speelsterkte 6/7/8;

Heb je belangstelling neem dan contact via de email met Peter de Jong.

 

 

 

6. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier.

 

7. Agenda

  • 3 september: Lustrumfeest
  • 5-11 september: Clubkampioenschappen
  • 16 september: Start najaarscompetitie

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand augustus toe!