KNLTB-competities

Bij TC Capelle wordt er door de senioren zowel in het voorjaar als in het najaar deelgenomen aan de KNLTB competities. Klik de knop hieronder voor de KNLTB teamkalenders en de uitslagen. Je hebt hiervoor een account nodig. Dat kan je aanmaken met deze link.

Mijn KNLTB

 

Hieronder alle informatie voor de voorjaarscompetitie.

Verkort & compact spelen

Voor alle dubbelpartijen (Dames Dubbel, Heren Dubbel en Gemengd Dubbel) geldt Verkort Spelen: er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak, en daarmee ook de partij, is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set en dient op de website MijnKNLTB ingevoerd te worden als 10-6 of 11-13.

Invallen in een competitie?

Word je gevraagd om in te vallen in een competitieteam? Op deze pagina van de KNLTB kun je checken of dit mag. Twijfel je of je wel mag meedoen? Stuur dan een email naar competitie@tccapelle.nl .

Opgeven voor de reservelijst

Speel je niet vast vast in een competitieteam en wil je graag af en toe benaderd kunnen worden om in te vallen dan kun je je opgeven om in de Whatsapp-groep “reservelijst” te worden opgenomen. Spelers die al in een team spelen maar op een moment dat ze zelf niet hoeven te spelen ook weleens willen invallen mogen zich natuurlijk ook aanmelden. Er is een dames- en een herengroep.

Als een team iemand nodig heeft dan kan de Verenigings Competitie Leider (VCL) in deze groep namens de teamcaptain een oproep plaatsen. Hierin staat dan de datum, gewenste speelsterkte, soort competitie en natuurlijk het 06-nummer van de betreffende teamcaptain.

  • Reageren in de Whatsapp-groep is om spam tegen te gaan niet mogelijk. Alleen de VCL’s kunnen hierin berichten plaatsen
  • Spelers die kunnen en willen spelen kunnen, in reactie op een bericht, zelf met de betreffende teamcaptain contact opnemen.
  • De teamcaptain is altijd zelf verantwoordelijk voor het regelen van de invaller.
  • Je hebt uiteraard een smartphone met Whatsapp nodig om berichten kunnen ontvangen.