Vrijwilligers

Dankzij de inzet van vrijwilligers kunnen wij allemaal betaalbaar en lekker tennissen en na afloop een drankje drinken. Bij TC Capelle zijn we altijd op zoek naar leuke en enthousiaste vrijwilligers die naast hun verplichte bardienst een extra bardienst willen verrichten! Wij zijn als tennisvereniging praktisch het gehele jaar open. Deze unieke service houden wij graag in stand. TC Capelle is een vereniging voor leden en door leden waar iedereen van harte welkom is om te tennissen en gezellig een bakje koffie te drinken.

Taken

Als bar-vrijwilliger bedien je de bar en zorg je er voor dat de leden het gezellig vinden bij TC Capelle. Ook werk je samen met andere vrijwilligers.

De werk­zaamheden van een bar-vrijwilliger bestaan uit:

– Gasten verwelkomen
– Drankjes verkopen
– Bier tappen
– Kassa bedienen
– Ondersteunen activiteiten waar nodig
– Informatie verstrekken
– Vragen beantwoorden
– Sfeer bepalen
– Bar aan­vul­len/schoon­ma­ken

Wie wij zoeken

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die minimaal 1 keer per maand in het weekend een bardienst (4 uur) willen draaien en/of een vrijwilliger die vast op doordeweekse avond de bar wil draaien. Je moet het leuk vinden om met verschillende mensen om te gaan. De leden komen hier voor hun plezier. Het werk achter de bar is afwisselend. Kortom, barvrijwilliger zijn is niet alleen erg leuk en gezellig, maar je maakt ook nog  kennis met een hoop andere leden!