Nieuwsbrief Oktober

1. Koppelcompetitie

Voor de komende koppelcompetitie zijn we nog op zoek naar reservespelers. De interne competitie begint op 13 november en vindt om de twee weken plaats in de hal. De wedstrijden – twee stuks van 60 minuten op zaterdagmiddag – zijn voor mix-koppels met speelsterktes tussen de 7 en 9. De competitie duurt tot en met maart.
Zin om af en toe een wedstrijd te spelen en op de reservelijst terecht te komen? Stuur dan een mail naar koppelcompetitie@tccapelle.nl.

2. Digitale KNLTB-pas

De KNLTB heeft een nieuwe variant van de ledenpas gemaakt. Deze is digitaal en per direct in de ClubApp van AllUnited beschikbaar.
Met de digitale pas kun je je identificeren bij competities en toernooien. Het lukt nog niet om met de digitale pas af te hangen: daar werkt de KNLTB momenteel aan. Hetzelfde geldt voor het openen van bijvoorbeeld het toegangshek. Gooi je ‘oude’ pas dus nog niet weg. Die is in elk geval tot en met 2022 te gebruiken.
De apps zijn beschikbaar voor iPhones en Android-telefoons.

3. Inzamelingsactie voor lesmateriaal

Eén van onze leden, Robbin van de Voort, is een inzamelingsactie begonnen om lesmateriaal te kunnen kopen voor vrijwilligersprojecten in Afrika. Dat doet ze vanuit haar studie aan de TU Delft. Robbin kan onze steun goed gebruiken! Meer informatie is hier te vinden. Daar kun je ook direct een donatie doen.

4. Padelnieuws: nieuwe clinics en huren voor niet-leden

De Padelcommissie heeft het voornemen om leden in het voorjaarweer een flink aantal uren de mogelijkheid te geven om kennis te maken met padel. Dit door middel van clinics. Begin 2022 zal hier nadere informatie over komen. Verder willen we in het voorjaar een ‘openingsdag’ plannen met een toernooitje, een demonstratiepartij en de uitgestelde openingshandeling van de padelbanen.
En dan nóg een nieuwtje: de Padelcommissie heeft besloten dat het voor niet-leden mogelijk wordt om een padelbaan te huren. Dat kan van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 tot 17:00 uur. De kosten zijn 20 euro per uur. Huren van een padelbaan kan uitsluitend via de bar. Wanneer leden een baan al gereserveerd hebben, is huren uiteraard niet mogelijk.

5. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de allerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.
Volgen kan hier.