Lid worden

Fijn dat je interesse toont in de gezelligste tennisclub van Capelle aan den IJssel. Uiteraard verwelkomen wij jou graag als nieuw lid. 

Tarieven

Inschrijven

Hieronder kan je je digitaal je aanmelden als nieuw lid. Na het klikken op de zwarte knop “naar bevestiging” in onderstaand formulier krijg je eerst een mogelijkheid om het formulier ter controle te beoordelen. Pas daarna klik je de knop voor verzending naar de ledenadministratie. Je ontvangt een email ter bevestiging op het door jou ingevulde emailadres. Als je het formulier wilt downloaden, invullen en opsturen kan dat ook. Klik hier voor het papieren senior of jeugd inschrijfformulier.

Je dient een recente pasfoto (3,5 x 4,5 cm) aan het papieren formulier toe te voegen.  Als je je hieronder aanmeldt is er een knop waarmee je de pasfoto vanaf je PC kunt uploaden. Door de KNLTB wordt er een spelerspas met foto aangemaakt en na bericht van de ledenadministratie is deze af te halen op het clubhuis.

In principe kan er door leden het hele jaar getennist worden. In de winterperiode, van 1 oktober tot 31 maart echter niet in de overkapping omdat deze banen dan worden verhuurd. In de zomerperiode kunnen de KNLTB competities (in april en mei, op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag) en de Open Toernooien (1 week voor de volwassenen en 1 week voor de jeugd) tot beperkingen leiden.

Als je lid wordt van TC Capelle dan is het gebruikelijk dat ieder lid tussen de 18 en 70 jaar, twee vrijwilligersdiensten uitvoert (of deze afkoopt voor € 50,–). Een vrijwilligersdienst bestaat uit een bardienst, keukendienst of een parkonderhoudsdienst. Je kan zelf de dienst kiezen. Indien je na 1 september lid wordt hoef je voor het lopende jaar maar 1 vrijwilligersdienst uit te voeren.

TC Capelle heeft een privacyreglement. Dit kan je hier vinden.