Nieuwsbrief september

1.Padelnieuws

Padel wintercompetitie

Terwijl de najaarscompetitie nog moet beginnen, is de inschrijving voor de winter-competitie (start 10, 11 of 12 november) alweer geopend. Inschrijven kan op onze website via deze link. Aanmelden (individueel of als team) kan tot en met donderdag 21 september, dus wees er snel bij.

Afhangen padelbanen

Bij het bestuur zijn diverse meldingen over het niet correct reserveren/afhangen van de padelbanen binnengekomen. Het bestuur heeft daarom besloten dat een gereserveerde padelbaan voortaan door de KNLTB-passen van 3 spelers bevestigd moet worden i.p.v. door 1 persoon zoals nu het geval is. De maatregel gaat per 1 oktober in.

Save the date

Op donderdagavond 12 oktober, om 20:00 uur in ons clubhuis, is er een informatieavond over het plan voor de uitbreiding van de padelbanen

2.Baanhuur winter

We hebben enkele last-minute opzeggingen van baanhuur in de overkapping gekregen. Hierdoor zijn er nog enkele banen op courante uren beschikbaar op de volgende dagen:

  • Dinsdag van 18:00-19:00 uur
  • Dinsdag van 19:00-20:00 uur
  • Vrijdag van 18:00-19:00 uur
  • Vrijdag van 19:30-20:30 uur
  • Vrijdag van 20:30-22:00 uur
  • Zaterdag van 9:00-12:00 uur

Op de meeste dagen zijn er in de ochtenden en vroege middag ook nog wel uren beschikbaar. Voor informatie, stuur een email naar baanhuur@tccapelle.nl. Wacht niet te lang want vol=vol!

3.Jeugdnieuws

In oktober start dit jaar weer onze populaire serie “MAAK KENNIS MET TENNIS” voor jongens en meisjes van +/- 4 tot 9 jaar op zaterdagochtenden. Onze enthousiaste tennisleraren Anthony en Ly Tjon staan klaar om hen de basis van tennis bij te brengen. Schrijf uw kinderen vóór 1 oktober 2023 in via deze link en laat ze plezier beleven op de tennisbaan!

4.Davis Cup

Op zaterdag 4 november organiseren we weer het traditionele Davis Cup toernooi. Zoals altijd gaan 4 landen de strijd met elkaar aan om de felbegeerde beker (en daarbij behorende glorie). Schrijf je snel in want VOL = VOL.

Vanaf 19:00 uur is de inloop, start van de wedstrijden is om 19:30 uur.

Inschrijven kan via een email naar evenementen@tccapelle.nl (voor leden van 18 jaar en ouder).

De kosten bedragen € 5,= p.p. (inclusief hapjes én de welbekende zwaaivlaggetjes)

Agenda

  • Vrijdag 15 sep: Start najaarscompetitie
  • Zaterdag 7 okt: Start heren wintercompetitie
  • Donderdag 12 okt: Informatieavond uitbreiding padelbanen
  • Zaterdag 4 nov: Davis Cup toernooi

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand september toe!