Nieuwsbrief Mei

1.Clubdiensten

Het seizoen is volop begonnen en dus ook de periode waarin we veel behoefte hebben aan clubdiensten. Tot nu toe loopt het allemaal goed en vallen de afzeggingen/niet-op-komendagers mee.

Graag willen wij jullie er nog op wijzen dat als je je clubdienst moet afzeggen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) en je afzegging is ruim op tijd (meer dan 2 weken voor je dienst) is, je contact kun opnemen met de ledenadministratie om je dienst te wijzigen.

Moet je je dienst een paar dagen van tevoren afzeggen? Dan is toch de nadrukkelijke wens dat je zelf op zoek gaat naar vervanging. Dit hoeft geen tennismaatje te zijn. Je mag ook iemand zoeken binnen je kring familie/vrienden/bekenden. Vooral de bar komt in de problemen bij afzeggingen op zeer korte termijn, al realiseren wij ons dat die niet altijd te voorkomen zijn.

2.Slotfeest voorjaarscompetitie

3.Ouder-kind padeltoernooi

Hoe mooi is het om als kind samen met je ouder/voogd een supergezellig toernooi te spelen. Niet voor de winst (ook een klein beetje natuurlijk 😉), maar vooral om zoveel mogelijk generaties met elkaar te laten padellen en te genieten van het samen sporten.

Het Ouder/voogd-kind padeltoernooi wordt gehouden op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni 2023:

• Vrijdag 2 juni spelen ouders met kinderen vanaf 15 jaar van 19:00-22:30 uur
• Zaterdag 3 juni spelen ouders met kinderen t/m 10 jaar van 10:00-12:30 uur en ouders met kinderen van 11 t/m 14 jaar van 13:30-16:00 uur.
Er wordt rekening gehouden met de inwendige mens (vrijdagavond snacks en op zaterdag pannenkoeken en siroop tussen 12:30-13:30 uur).Ook kinderen ouder dan 18 jaar mogen uiteraard meedoen. Dus ben jij een kind van 44 en wil je samen met je ouder/voogd van 69 spelen? Dan kan dat ook!

Inschrijven voor dit toernooi kan hier via mijnKNLTB of scan de barcode op één van de posters die in en rond het clubhuis zijn opgehangen.

De inschrijving sluit op woensdag 31 mei 2023 om 18:00 uur.

4.Glazen en flesjes retour

De GOP komt bij het onderhoud langs de banen regelmatig glaswerk en flesjes tegen. We willen jullie erop wijzen dat dit niet de bedoeling is: glaswerk en flesjes dienen opgeruimd te worden door de spelers en/of door het publiek. Willen jullie de volgende keer even goed kijken dat je niets achterlaat en alles meeneemt naar de kantine?

 

 

5.Drukte door honkbaltoernooi

Op tweede Pinksterdag (29 mei) wordt er bij Eurostars, onze buren, een groot honkbaltoernooi georganiseerd.

Hierbij zal buiten livemuziek gespeeld worden (vanaf 13:00 uur tot 23:00 uur). De verwachting is dat het erg druk wordt. Er zal een parkeerwachter aanwezig zijn en twee beveiligers om alles in goede banen te leiden. Ons advies: mocht je die dag thuis zondagcompetitie spelen, kom dan op de fiets naar het park!

Agenda

  • 18 mei: bar gesloten vanwege Hemelvaartsdag
  • 28 mei: bar gesloten vanwege Eerste Pinksterdag
  • 29 mei: competitiedag op Tweede Pinksterdag
  • 2 juni: Padel Ouder-Kindtoernooi
  • 3 juni: Padel Ouder-Kindtoernooi
  • 3 juni: slotfeest voorjaarscompetitie

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand mei toe!