Vrijspelen beperkt tijdens KNLTB Padel en Tenniscompetitie

Tijdens de komende competitie, die gespeeld wordt van 12 september t/m 31 oktober, is er op ons park beperkte vrijspeelmogelijkheid. Uiteraard blijven er voldoende mogelijkheden om een balletje te slaan buiten de competitie om.

Overzicht najaar 2021

Klik hier voor de speeldata Tenniskids, Junior en Senior competitie

Klik hier voor de speeldata van de PADEL competitie

Vrijdagavond Tennis*

Vanaf 19:00 uur tot 24:00 uur geen banen beschikbaar om vrij te spelen. In september zijn bij goed weer vanaf 19:00 uur tot +/- 24:00 uur enkele banen in de overkapping beschikbaar om vrij te spelen (kan je checken via de blauwe button op deze website). In oktober zijn er géén  banen beschikbaar om vrij te spelen omdat de overkapping dan in de verhuur zit.

Vrijdagavond Padel*

Vanaf 19:00 uur tot 24:00 uur geen banen beschikbaar om vrij te spelen.

Zaterdag Tennis*

In september vanaf 10:00 uur tot +/- 19:00 uur zijn er enkele banen in de overkapping beschikbaar om vrij te spelen (kan je checken via de blauwe button op deze website). In oktober zijn er géén  banen beschikbaar om vrij te spelen omdat de overkapping dan in de verhuur zit.

Zaterdag Padel*

Vanaf 11:00 uur tot +/- 14:00 uur geen banen beschikbaar om vrij te spelen.

Zondag Tennis*

Vanaf 8:15 uur tot +/- 15:30 geen banen beschikbaar om vrij te spelen. De ervaring leert dat na deze tijd mondjesmaat banen beschikbaar komen.

*Houd er rekening mee dat een competitiepartij altijd afgespeeld wordt en dat daardoor bovengenoemde tijden kunnen afwijken.