Sponsoring

TC Capelle sponsoren hebben een breed en gevarieerd publiek.

TC Capelle is een drukke, bruisende vereniging. Naast de inkomsten uit contributie, de verhuur van banen in de overkapping in het winterseizoen en de exploitatie van de horeca (in eigen beheer) zijn sponsorinkomsten onontbeerlijk voor een gezonde exploitatie van onze club. Sponsoring is een goede manier om jouw bedrijf te presenteren bij een breed publiek en je naamsbekendheid te vergroten. Daarbij moet je niet alleen denken aan onze leden, die veelal uit Capelle aan den IJssel of Rotterdam komen, maar ook aan bezoekende competitieteams en bijbehorende toeschouwers uit de regio.

Wie kan sponsor worden?

Iedereen kan sponsor worden van TC Capelle. Sponsors hoeven geen directe relatie te hebben met de club of de tennissport (leveranciers, sportzaken). In ons sponsorbeleid gaat onze belangstelling met name uit naar bedrijven die een directe band hebben met Capelle aan den IJssel of omliggende gemeenten. TC Capelle heeft verschillende sponsormogelijkheden. Er zijn mogelijkheden voor het plaatsen van een buiten-reclamebord, een binnen-reclamebord in de overkapping, narrowcasting op de TV in de kantine of een advertentie op onze website, waardoor de naamsbekendheid direct vergroot is. Daarnaast staan wij ook open voor andere vormen van sponsoring zoals een bijdrage aan een specifieke clubactiviteit zoals een (open) toernooi.

Hoe kun je sponsor worden?

Wil je eens verder praten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of ben je reeds geïnteresseerd in sponsoring van onze actieve jonge tennisclub Capelle? Dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar sponsor@tccapelle.nl

Maak kennis met onze sponsors. Klik op de logo’s voor een nadere kennismaking!

Tennis Only is de absolute tennisspecialist in Nederland met een uitstekende service, klantgerichtheid en vakkundigheid. Tennis Only is de ideale partner voor iedere tennisvereniging, alle leden en elke liefhebber van tennis. De winkel bevindt zich op slechts 6 minuten rijden van TC Capelle en is fysiek de grootste tennisstore van Europa. Het brede assortiment A-merken is ook via de webshop te bestellen: www.tennisonly.com. Of je nou een nieuwe bespanning, nieuwe ballen of een nieuw kledingsetje nodig hebt, bij Tennis Only slaag je altijd! Ideaal is de bespanservice ‘klaar-terwijl-u-wacht’ waarbij er in de tussentijd door de nieuwste collecties gesnuffeld kan worden. De Tennis Only store bevindt zich aan de Jacques Dutilhweg 325 in Rotterdam.
Winde GTFrance doet groupagevervoer over de weg van en naar Frankrijk. Dus allerhande goederen bijvoorbeeld chemicaliën, consumentenproducten, machines en landbouwtractoren. Wij laden en lossen containers en doen tevens de douane-afhandeling. 
Jumbo is een supermarkt met als missie dat onze klanten niet naar Jumbo gaan maar naar Jumbo Bruins. Onze visie is een volle, schone en gezellige winkel te zijn met medewerkers die voorbeeldgedrag, integriteit en passie hoog in het vaandel hebben. Als een klant bij ons in de winkel komt, moet hij/zij een warme deken van passie en lol over zich heen krijgen. Het is onze taak om de klant met een goed gevoel naar huis te laten gaan met mooie producten tegen de laagste prijs.

In mijn tennisschool tracht ik mijn leerlingen te leren tennissen, verbeteren of de techniek bij te laten houden op basis van de fysieke mogelijkheden van de leerling. Daarmee streef ik na zoveel als mogelijk rendement te halen uit de persoon.

Mejor Sports verzorgt de lessen en trainingen bij TC Capelle, dat kan op technisch, tactisch, strategisch en ook mentaal gebied. Wij zijn er ook voor de driftkikkers, de racketsmijters en al die spelers en speelsters die in trainingen zo goed presteren, maar in een wedstrijd hun niveau niet halen.
VMCS is gespecialiseerd in het optimaliseren van zogenoemde regelkringen en dan met name op het gebied van afsluiters en daarbij behorende aandrijvingen. Wij leveren regelafsluiters in alle maten voor hoge drukken, hoge temperaturen, alle soorten vloeistoffen en gassen en verschillende hoogwaardige materialen.

Bent u ondernemer of manager HRM? Dan heeft u vast weleens te maken met werknemers die langdurig ziek zijn, een handicap of chronische aandoening hebben of kampen met burn-out? Hoe gaat u daar mee om? Wat zijn uw rechten en plichten? Wat kunt u doen om de werknemer weer aan de slag te krijgen? LeerWerk helpt ondernemingen en organisaties bij het oplossen van langdurig arbeidsverzuim. Onderwijs, industrie, zorg of dienstverleners; we zijn actief in veel sectoren. We doen dat op zijn Rotterdams: integer, gedreven en soms een tikkie onorthodox. Door onze frisse kijk op wetgeving, regelingen en subsidies zien we vaak mogelijkheden die anderen niet zien. En daar wordt iedereen blij van, zowel de werkgever als de werknemer. LeerWerk heeft voor ieder onderwerp een ervaren zelfstandige: arbeidsdeskundige, coach, HRM-er en advocaat.