Nieuwsbrief Juli

1. Groot onderhoud buitenbanen

Aanstaande maandag 18 juli start het groot onderhoud van de buitenbanen. De smashcourtmat van de acht buitenbanen zal vervangen worden door een nieuwe. De klus zal van 18 juli tot en met 26 augustus duren.

Zo lang we geen tegenslagen krijgen (het moet droog weer blijven), zijn de eerste twee banen (7 en 8) na drie weken weer bespeelbaar. In de daaropvolgende weken worden vervolgens elke week twee banen opgeleverd.

In concreto betekent dit dus dat er van 18 juli tot en met 7 augustus alleen in de overkapping getennist kan worden.

Aangezien veel leden op vakantie zijn of gaan, is de te verwachten drukte moeilijk in te schatten en heeft het bestuur besloten vooralsnog geen extra maateregelen te nemen. We kijken hoe het gaat en komen, mocht het nodig zijn, met maatregelen om alles in goede banen te leiden.

In de ClubApp (AllUnited) en op onze website (knop “Afhangbord”) kun je de actuele drukte op de binnenbanen checken.

Tip: in de middagen, zeker na 15:30 uur is het meestal rustig op de banen. Ook is het leuk om eens padel te proberen. Leenrackets zijn aan de bar verkrijgbaar.

Laten we hopen dat de renovatie voorspoedig verloopt dan kunnen we over drie weken weer op de eerste banen buiten tennissen.

2. Verzoek voor extra padelbanen ingediend

Het bestuur heeft overleg gehad met de gemeente en Sportief Capelle over de aanleg van extra padelbanen (twee of drie stuks). We hadden een notitie geschreven met een motivatie voor de aanleg van extra padelbanen. Deze notitie is goed ontvangen door de gemeente.

Afgesproken is dat Sportief Capelle een kredietverzoek gaat indienen voor de aanleg van de padelbanen. Dit moet door de gemeenteraad goedgekeurd worden. Streven is deze aanvraag nog in de komende najaarsnota op te nemen, zodat we niet te veel tijd verliezen. Ook de omgevingsvergunning wordt aangevraagd. Wordt vervolgd.

 

3. Toernooi haalt de krant

Het Open Toernooi was weer een groot succes. Voor het tweede jaar op rij konden deelnemers zich voor zowel tennis- als padelwedstrijden inschrijven. Het Algemeen Dagblad besteedde aandacht aan deze ‘nieuwe formule’.

Lees het stuk hier.

4. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier.

 

 

5. Agenda

  • 18 juli-26 augustus: groot onderhoud buitenbanen
  • 11 augustus: Senior Plus Toernooi

 Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand juli toe!