Jeugd clubkampioenschappen

Enkele weken voordat de zomervakantie begint worden de jeugdclubkampioenschappen gespeeld bij TC Capelle. Omdat tennisplezier voorop staat in deze week streeft de toernooicommissie ernaar om de onderdelen zoveel mogelijk in poulevorm in te delen. Op deze manier speel je vaker en ben je meer dan alleen supporter van je teamgenoten uit de les of van je competitieteam. Tijdens een gezellig finaleweekend wordt tijdens spannende wedstrijden bepaald wie zich in verschillende categorieën voor een heel jaar Jeugdclubkampioen mag noemen.

 

TC Capelle Jeugd Clubkampioenschappen 2023

In 2023 worden TC Capelle Jeugd Clubkampioenschappen gehouden van 23 t/m 25 juni.

Op zaterdagochtend 24 juni spelen de kinderen in rood en oranje tegen elkaar. Dit wordt begeleid door Anthony en Ly Tjon van Excentric Development Coaching. Na afloop staat er een lekkere lunch klaar. De groene en gele tennissers spelen van vrijdagmiddag 23 t/m zondag 25 juni. Er wordt gespeeld in poules, die op niveau worden ingedeeld. Je speelt dus altijd meerdere keren en tegen gelijkwaardige tennissers. Op zaterdag (einde middag) is er voor groen/geel een gezellige barbecue met leuke activiteiten.

Je kan je inschrijven voor zowel het enkel- als dubbelspel. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën. Je kan aan maximaal twee onderdelen meedoen. Deelname kost 5 Euro.
Behalve dat je mee strijdt om het clubkampioenschap, belooft het een gezellig weekend te worden. Schrijf je in t/m 16 juni via mijnknltb.nl