Jeugd clubkampioenschappen

Enkele weken voordat de zomervakantie begint worden de jeugdclubkampioenschappen gespeeld bij TC Capelle. Omdat tennisplezier voorop staat in deze week streeft de toernooicommissie ernaar om de onderdelen zoveel mogelijk in poulevorm in te delen. Op deze manier speel je vaker en ben je meer dan alleen supporter van je teamgenoten uit de les of van je competitieteam. Tijdens een gezellig finaleweekend wordt tijdens spannende wedstrijden bepaald wie zich in verschillende categorie├źn voor een heel jaar Jeugdclubkampioen mag noemen.

TC Capelle Jeugd Clubkampioenschappen 2023

We kijken met trots terug op de Jeugd Clubkampioenschappen van 2023 van 23-25 juni j.l. Het was een fantastisch en gezellig weekend vol spannende wedstrijden en sportieve strijd. Met meer dan 150 wedstrijden en ruim 50 enthousiaste deelnemende kinderen was het een evenement om nooit te vergeten. We feliciteren onze nieuwe kampioenen in verschillende categorie├źn, die indrukwekkende prestaties hebben geleverd. Zij zijn:

Geel JE 13-17 jaar: Dave Maurik
Geel ME 13-17 jaar: Victoria van Vellinga
Geel JD 13-17 jaar: Dave Maurik en Shayne Ton
Geel MD 13-17 jaar: Sanne Roos Balkhoven en Pien Beelen
Geel Junioren Enkel 11-14 jaar: Rick Hobbelen
Geel Junioren Dubbel 11-14 jaar: Sam Eijkenaar en Rick Hobbelen

Groen Enkel: Jalda Zilje
Groen Dubbel: Jeada Pazarac en Trevor Shi

Hier is een fotoimpressie van de geweldige jeugd clubkampioenschappen 2023! Houd onze website in de gaten voor de volgende editie Jeugd Clubkampioenschappen.