Nieuwsbrief Juni

1.TC Capelle Open 2023

In de eerste week van juli is het weer feest: de TC Capelle Open 2023 gaat plaatsvinden!

Ook dit jaar hebben wij weer een gezellig tennis- en padeltoernooi waar iedereen zich voor kan inschrijven. Vraag je tennismaatje om te dubbelen, mixen of schrijf je in voor de singles (maximaal 2 onderdelen). Er kan worden ingeschreven in categorie 2 t/m 8 en voor enkele onderdelen is er een 25+-categorie.

Tijdens het padeltoernooi is er zelfs een P100-categorie, er zijn dus ranking punten te verdienen. Schrijf je snel in via onderstaande links en verzeker je van een plekje tijdens de gezelligste week van het jaar!

LET OP! Geef eventuele verhinderingen goed door, zodat de wedstrijdleiding efficiënt kan plannen.

2.Inschrijven Padel Najaarscompetitie

Terwijl de zomercompetitie nog maar net is begonnen, is de inschrijving voor de najaarscompetitie (start 15, 16 of 17 september) ook alweer geopend De inschrijving voor de zomercompetitie sluit op zondag 25 juni, dus wees er snel bij. Je kan je hier inschrijven. Ook als je nog geen team hebt en tóch padelcompetitie wilt spelen, kun je je hier (individueel) opgeven.  De competitieleider zoekt dan een team voor je.

Inmiddels is ook een speciale WhatsApp-groep voor invallers live gegaan. Lijkt het je leuk om af en toe in te vallen? Meld je dan aan via deze link. Mocht een team op zoek zijn naar een invaller dan melden we dat in deze groep.

3.Padelnieuws

Ouder/Voogd – Kind Padel Toernooi
Op vrijdag 2 juni heeft de eerste editie van het Ouder/Voogd – Kind Padel Toernooi plaatsgevonden onder prachtige weersomstandigheden. Een superleuke avond, enthousiaste deelnemers en een gezellige sfeer gecombineerd met een gezonde strijd voor ieder punt. Vanwege het succes is de kans groot dat een nieuwe editie van dit toernooi later dit jaar georganiseerd gaat worden. Zodra meer informatie bekend is zal dat onder meer via de nieuwsbrief met jullie gedeeld worden.

Padel label
Vanaf 28 juni gaat de labelavond voor padel weer van start! Het betreft een pilot tot en met 25 oktober met als doel om zoveel mogelijk TC Capelle leden te enthousiasmeren voor padel. Mark, Ceciel en Thomas zijn bereid gevonden dit wekelijks te organiseren en in goede banen te leiden.

Wil je een gezellige woensdagavond vol plezier en sportieve uitdagingen? Doe dan mee aan onze wekelijkse padelavond. Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of nog nooit een racket hebt vastgehouden, iedereen is welkom. De indeling voor de potjes padel zullen plaatsvinden bij de padelbanen zelf en dus niet meer in de kantine. We hopen op een grote opkomst en zien jullie graag op 28 juni bij de padelbanen. De eerste potjes starten al om 19.00 uur.

Beperkte beschikbaarheid padelbanen
Aangezien Sportief Capelle een aantal lessen organiseert op de ochtenden van 21 en 22 juni is er op deze dagen een beperkte beschikbaarheid van padelbanen om vrij te spelen.

Kampioenen Padel
Een eervolle vermelding voor het team van Rik Uiterwijk, Nic Bol, David Oosterom, Reimer Stubbé, Harry van Vliet, Danny Sparreboom en Sebastiaan Meertens dat op de zaterdag kampioen is geworden tijdens de padel voorjaarscompetitie. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

4.Senior Plus Toernooi

Op donderdag 10 augustus is ons jaarlijkse, gezellige Senior Plus Toernooi. Inschrijven kan met speelsterktes 6 t/m 9. Je kan je hier inschrijven voor het Senior Plus Toernooi.

 

5.LED-verlichting

Op maandag 7 augustus wordt begonnen met de aanleg van de LED-verlichting in de overkapping. De verwachting is dat men hier 5 tot 6 werkdagen mee bezig zal zijn. De tennisbanen worden per blok van 2 banen van nieuwe LED-verlichting voorzien, op de overige 4 tennisbanen zou in principe gespeeld kunnen worden.

6.Jeugdnieuws

TC Capelle Open Jeugdtoernooi 2023
Tennistalent gezocht! Doe mee aan het TC Capelle Open Jeugd Toernooi van 14 t/m 20 augustus. Schrijf je in en ervaar spannende wedstrijden volgens officiële tennisregels. Ontmoet gelijkgestemde spelers, maak nieuwe vrienden en geniet van de levendige sfeer op en naast de baan met thema-avond, livemuziek, BBQ en leuke prijsjes. Mis deze kans niet, meld je vandaag nog aan en beleef een onvergetelijke week vol tennisplezier bij TC Capelle! Schrijf je nu in!

Open Jeugdtoernooi 2023 in de regio
Wil jij naar meer toernooien? Dan is deze zomer jouw kans om deel te nemen aan de Open Jeugdtoernooien in onze regio. Maak je klaar voor een geweldige tijd vol tennisplezier en meld je nu aan:

Ammerstol Jeugd Open: 24 juni t/m 2 juli
Dash’35 Open Jeugdtoernooi: 3 t/m 8 juli
TCK Open Juniorentoernooi: 10 t/m 14 juli

Agenda

  • 23 t/m 25 juni: Clubkampioenschappen jeugd
  • 2 t/m 9 juli: Open Toernooi
  • 7 augustus: start aanleg LED-verlichting
  • 10 augustus: Senior Plus Toernooi
  • 14 t/m 20 augustus: Open Jeugd Toernooi

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand juni toe!