Tennisbaan huren

Een tennisbaan huren en reserveren bij TC Capelle kan zowel in de zomer als in de winter. In de winterperiode (van 1 oktober tot en met 31 maart) zijn alleen de zes tennisbanen in de overkapping te huur. Onze huurbanen kunnen zowel los als op contractbasis worden gehuurd. In de winter vanaf 1 oktober kun je online een tennisbaan reserveren door onderstaand formulier te gebruiken waarin je de baan, de tijdsduur, de gewenste speeldatum en tijd kiest. Dan vul je de ontbrekende gegevens in en volgt er een iDeal betaalprocedure. Je kunt ook een account bij Resengo aanmaken (via de link “Aanmelden”). Dan worden je adresgegevens de volgende keer automatisch opgehaald en ingevuld als je je met de link aanmeldt. TC Capelle heeft een privacyreglement. Dit kan je hier vinden.

In de zomer kan je een losse baan huren aan de bar of telefonisch via 010-4580074;

NB: mocht het reserveren niet lukken hieronder, meldt je dan eerst aan bij Resengo via de link onder aan het formulier en probeer het dan nog een keer.

De tarieven bedragen € 27,50 per uur, ma t/m vr tot 12:00 uur en van 18:00 t/m 22:00 uur; € 21,50 per uur, ma t/m vr van 12:00 t/m 18:00 uur en na 22:00 uur; Zaterdag en zondag € 27,50 per uur;

 

Contractbanen

Indien je een contractbaan wenst voor de zomer of winter dan kun je hierover contact opnemen via baanhuur@tccapelle.nl; Ook voor overige vragen en informatie over het huren van een tennisbaan bij TC Capelle kun je hier terecht.

In de zomer (van 1 april tot en met 30 september) is het huren van een contractbaan alleen mogelijk van 9:00 uur tot 19:00 uur op de volgende dagen:

  • maandag
  • dinsdag
  • donderdag
  • vrijdag
Tarieven