Ledenpas

De KNLTB pas is een onmisbare pas voor ieder lid van TC Capelle. Naast het gebruik in de KNLTB competities en Toernooien, geeft hij toegang tot ons tennispark en een deel van het clubgebouw wanneer dit is gesloten. Daarnaast is de pas nodig voor het afhangen (reserveren) van een tennisbaan. De KNLTB maakt jaarlijks jouw unieke spelerspas aan.

In maart worden de nieuwe passen voor het betreffende jaar verstrekt. Je ontvangt tijdig bericht van de ledenadministratie voor het afhalen van de KNLTB pas in het clubhuis.

Voordat je jouw pas kunt afhalen dien je echter wel eerst de twee vrijwilligersdiensten in te plannen. Indien je geen vrijwilligersdienst wilt doen, kun je de twee diensten afkopen voor € 50,–. Dit bedrag kun je aan de bar per pin voldoen, zodra je jouw pas afhaalt. Met de knop in de rechterbalk hiernaast kan je zelf de vrijwilligersdiensten inplannen.

Ben je onverhoopt jouw pas kwijt?

Tegen de kosten van € 5,– kun je een duplicaat laten maken. Zend een mail naar ledenadministratie@tccapelle.nl met daarin jouw naam en KNLTB nummer en je ontvangt verdere instructies.