Nieuwsbrief Maart

1.  7500 Euro gedoneerd!

Het bestuur heeft namens alle leden een bedrag van 7500 euro overgemaakt naar Giro555 om de slachtoffers van de vreselijke oorlog in de Oekraïne te ondersteunen.

Het afgelopen jaar hebben we van het Rijk best het nodige subsidiegeld gekregen in verband met de coronacrisis. Feitelijk soms meer geld dan we echt nodig hadden. Wij vonden het als bestuur wel een mooi en zinvol gebaar om een deel van dat geld dat we kregen voor de ene crisis weer in te zetten voor de volgende. Op de algemene ledenvergadering lichten wij het besluit graag nog eens toe.

2. Working Together Day

De jaarlijkse TC Capelle Working Together Day staat gepland voor vrijdag 1 april. Noteer hem alvast in je agenda. Er is die dag van alles te doen. Denk bijvoorbeeld aan groenonderhoud, buitenschilderwerk, en schoonmaakwerkzaamheden.

De dag wordt afgesloten met een borrel en wat lekkere hapjes. Het is ook mogelijk om je alleen voor een dagdeel in te schrijven. Aanmelden kan via de inschrijflijst op het whiteboard in ons clubhuis. Mailen is ook mogelijk. Zie onze website voor meer informatie.

3. Zomercompetitie padel

Padel kent een extra competitie: de zomercompetitie. Deze wordt gehouden in de weekenden van 3 juni tot en met 1 juli. De competitie bestaat uit vijf speeldagen en wordt gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag en zondag.

Je kan je team tot en met 19 maart inschrijven via onze website. Heb je nog geen team, maar wil je toch meedoen? Geef je dan hier op.

4. Feestelijke opening padelbanen

Hoewel we al een aantal maanden gebruik maken van onze padelbanen, hebben we ze nog niet feestelijk geopend. Op zaterdag 2 april gaat dat alsnog gebeuren. Alle leden zijn uitgenodigd om de feestelijke opening bij te wonen en zelf een balletje te komen slaan. Hieronder het programma:
 • 10.45 – 13.00 uur drie clinics van elk 45 minuten voor jeugdleden. Inschrijven kan hier
 • 13.00 – 13.15 uur inloop en verzamelen genodigden en leden bij de padelbanen
 • 13.15 – 13.30 uur feestelijke opening door leden van het college van burgemeester en wethouders: de wethouder Sport Harriët Westerdijk en (onder voorbehoud) burgemeester Peter Oskam. Of ze het aandurven een balletje te slaan is, nog even afwachten
 • 13.30 – 14.00 uur demonstratiepartij met twee eigen leden en twee (top)gastspelers
 • 14:00 – 16:15 uur drie clinics van elk 45 minuten voor de seniorleden. Inschrijven kan hier

Bij de clinics hebben we ruime voor zo’n dertig leden. Degenen die nog niet of nauwelijks kennis hebben gemaakt met padel krijgen voorrang en kunnen deelnemen aan de drie clinics van 45 minuten. Geef je snel op, want vol = vol!

Voor meer informatie of vragen: padel@tccapelle.nl  of secretaris@tccapelle.nl.

5. Lasergamen op de club

Voor alle jongeren van TC Capelle – tussen de 16 en 30 jaar oud – organiseert de club een lasergame-evenement op de club. Dat vindt op 2 april om 19.30 uur plaats. Inschrijven kan via deze link. Let op! Inschrijven kan tot en met 25 maart. Vragen? Stuur een mail.

6. Activiteiten voor de jeugd

In aanloop naar de voorjaarscompetitie organiseert de jeugdcommissie allerlei activiteiten:

 • Beweegvaardigheidstrainingen op alle zondagen in maart
 • Zoommeetings voor Rood/Oranje op 21 maart en Groen/Geel op 28 maart
 • Padelclinics op 2 april, inschrijven kan vanaf nu

Details en uitgebreidere info vind je via deze link op onze website. Daar staan ook alle jeugdteams vermeld én de indeling van de KNLTB.

7. Algemene ledenvergadering op 31 maart

Een laatste herinnering: de algemene ledenvergadering vindt plaats op donderdag 31 maart. Zet het in je agenda! Aangezien de coronamaatregelen zo goed als opgeheven zijn, gaat het weer een ‘normale’ vergadering in onze kantine worden. Het bestuur ziet je graag verschijnen. Inloop vanaf 19.30 uur. Voor koffie en een lekkere attentie wordt gezorgd. De vergadering begint om 20.00 uur stipt.

8. Agenda

 • 31 maart: algemene ledenvergadering
 • 1 april: Working Together Day
 • 2 april: grand opening padelbanen
 • 2 april: lasergamen
 • 8 april: start voorjaarscompetitie