Feestelijke opening Padelbanen

 

Op een koude zaterdag met gelukkig af en toe nog wat zonneschijn hebben een vijftigtal belangstellenden zich verzameld op het park van TC Capelle.

Na de padelclinics voor de jeugdleden was het om 13:30 uur tijd voor het officiƫle gedeelte

Onze secretaris Menno van Duin heette de aanwezigen van harte welkom waarna hij onze voorzitter Ruud Gruson het woord gaf. Deze memoreerde kort aan de diverse uitdagingen en vertragingen die de aanleg van de padelbanen hebben gekenmerkt, zoals de slappe ondergrond en de leveringsproblemen van de padelkooien. Daarna richtte hij het woord tot Hans van Leeuwen en Perry van Oosten en bedankte ze voor hun enorme inzet, kennis en kunde tijdens het bouwproject. Vervolgens hield de wethouder Sport van de gemeente Capelle a/d IJssel, Harriƫt Westerdijk een praatje waarin ze aangaf dat ze erg blij was met deze padelbanen om zo ook de burgers van de gemeente Capelle a/d IJssel kennis te laten maken met de snelst groeiende sport van Nederland.

Na een gezamenlijk aftellen en het doorknippen van het lint door de wethouder werden de padelbanen officieel in gebruik genomen.

Met een hapje en een drankje hebben de aanwezigen nog kunnen kijken naar een tweetal hoogwaardige padelwedstrijden door leden en instructeurs van SimonPadel. De padelclinics voor de senioren waren het sluitstuk van deze leuke en geslaagde openingsdag.