Nieuwsbrief april

1.Zomercompetitie padel

Terwijl de voorjaarscompetitie nog maar net is begonnen, is de inschrijving voor de zomercompetitie padel alweer geopend.

De inschrijving voor de zomercompetitie sluit op zondag 30 april dus wees er snel bij. Je kan je hierinschrijven. Ook als je nog geen team hebt en tóch padel zomercompetitie wilt spelen, kun je je hier(individueel) opgeven. De competitieleider zoekt dan een team voor je.

Inmiddels is ook de WhatsApp-groep voor invallers definitief live gegaan. Lijkt het je leuk om af en toe in te vallen? Meld je dan aan via deze link. Mocht een team op zoek zijn naar een invaller dan melden we dat in deze appgroep.

Pointz Sports (o.l.v. Sander Zijlstra en Patrick Speelman, zie foto) is per 1 april begonnen met hun eerste blok padellessen, voornamelijk op de woensdag- en donderdagavond. Een grote groep enthousiaste leden heeft zich aangemeld om de fijne kneepjes van padel onder de knie te krijgen. Kijk voor meer informatie eens op hun website: www.pointzsports.nl.

Tot op de padelbaan!

Padelcommissie

2.Clubladder padel

Snel andere padellers leren kennen, ervaring opdoen met padel of zin in een beetje competitie? Meld je dan hier aan voor de TC Capelle Clubladder.

Verzin een unieke teamnaam en selecteer jouw speelsterkte (houd hierbij je tennisranking aan als je geen padel speelsterkte hebt of weet).

Kies de dagen waarop jullie graag spelen en registreer vervolgens jouw team. De andere speler hoeft zich niet apart aan te melden. De eerste ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen de wedstrijdresultaten.

Heb je geen partner, maar wil je graag aan de ladder meedoen? Geef aan in de app dat je een partner zoekt.

Meer info over de padelladder kan je vinden op onze website.
Ook voor tennis is er een clubladder, meer info hierover vind je hier.

3.Working Together day

Ruim twintig vrijwilligers hebben, samen met de GOP, op initiatief van Bert en Anja Gruijthuijsen ons mooie park weer gereed gemaakt voor het zomerseizoen. Gezien het regenachtige weer was het toch nog spannend of er voldoende mensen zouden komen en of er buiten nog wat gedaan kon worden. Dat viel gelukkig mee – af en toe viel er wat regen – zodat er buiten ook nog wat gewerkt kon worden.

De werkzaamheden varieerden van onkruid verwijderen tot de overkapping stofvrij maken, buitenmeubilair schoonmaken, keuken en opslag schoonmaken. Te veel om allemaal op te noemen. Belangrijk was dat er voldoende leden bereid waren om deze werkzaamheden op te pakken.

Even belangrijk was de door Bert en Anja verzorgde catering. Voor wat hoort wat. Lekkere hapjes en drankjes als tegenprestatie! Nogmaals dank aan al deze vrijwilligers voor hun inzet en aan Bert en Anja voor de organisatie en lekkere verzorging!

Agenda

27 april: bar gesloten vanwege Koningsdag

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand april toe!