Nieuwbrief november

1. Vragenlijst over padel

De padelcommissie wil graag jullie mening over een aantal zaken en heeft een korte enquête gemaakt met een vijftal vragen. Klik hier voor het invullen van de vragenlijst.

2. Beveiligingscamera’s geïnstalleerd

Er zijn recentelijk camera’s opgehangen nabij het toegangshek, de padelbanen en in de overkapping. De apparatuur moet het toezicht op het park vergemakkelijken, de veiligheid vergroten en inbraken voorkomen.

De beelden worden enkele dagen bewaard voor het geval van een calamiteit. Vanzelfsprekend wordt bestaande wetgeving gerespecteerd (we maken bijvoorbeeld geen beelden van de openbare ruimte).

Wie wenst te zien waar die camera’s nu op gericht zijn, raden wij aan een keer (op een rustig moment) een kijkje te nemen achter de bar.

3. Vragen over het park

De laatste tijd wordt het bestuur nogal eens bevraagd over het beheer van het park. De vragen gaan onder meer over de ventilatie in de overkapping en de temperatuur in de kantine. Lees hier verder voor de laatste stand van zaken.

 

4. Veranderingen voor competitiespelers

De najaarscompetitie is zo goed als klaar. De laatste wedstrijden staan nog gepland op de inhaaldagen. De eerste kampioenen zijn al bekend! En er zijn nog teams in de race!

We kijk ondertussen alvast naar 2022. Een aantal zaken zullen veranderen. Zo heeft de KNLTB wijzigingen aangebracht in de opzet van de vrijdagavondcompetitie: de teams spelen voortaan vijf keer over een periode van tien weken. Relevant voor álle spelers is dat de KNLTB de competitie-bijdrage gaat verhogen. Het is nog niet bekend wat de nieuwe prijs wordt.

De inschrijving op onze site gaat vanaf 20 november open. Je vindt het formulier op onder ‘Senioren’ bij ‘Inschrijven KNLTB voorjaarscompetitie’. Seniorenteams kunnen zich tot 1 januari 2022 inschrijven. De jeugd – die zich hier kan inschrijven – heeft tot en met 29 november de tijd.

5. Meld lief en leed

Weinig leden weten het, maar de club heeft een lief-en-leedcommissie. Die reageert bij specifieke gebeurtenissen met een kaartje of bloemetje.

Het vermoeden bestaat dat binnen de vereniging meer speelt dan de commissie te horen krijgt.Wij roepen de leden daarom op om lief en leed te delen, zodat de commissie daarop kan reageren. Dat kan per mail.

6. Volg ons ook op instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons om op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes

die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier