Nieuwsbrief Februari

1. Handjes gezocht voor de jeugdafdeling

De vereniging groeit en zo ook de jeugdafdeling! De jeugdcommissie is samen met de jeugdtrainers van TC Capelle verantwoordelijk voor indeling en organisatie van de competitie, het organiseren van evenementen en de werving van nieuwe jeugdleden.

Inmiddels komen wij handjes tekort om alle speeldagen en evenementen in goede banen te leiden, mede omdat alle commissieleden zelf ook competitie spelende kinderen hebben. Lijkt het je leuk om een keer te helpen bij een evenement, of een dagdeel de competitie te begeleiden? Neem contact met ons op, dan kijken we welke inzet passend is binnen jouw wensen en agenda!

Stuur een mail naar jeugd@tccapelle.nl of app naar Anouk op 0654757411.

2. Grand opening Padelbanen

Eindelijk is het dan zover: op zaterdag 2 april vindt de ‘grand opening’ van onze padelbanen plaats. Over de precieze invulling worden jullie nog nader geïnformeerd, maar zet de middag van 2 april (vanaf 13.00 uur) maar alvast in de agenda.

Het plan is om die middag leuke demonstratiepartij te laten zien. De opening zal in aanwezigheid van onze burgemeester en sportwethouder plaatsvinden. Verder willen wij een clinic organiseren voor leden die (verder) kennis willen maken met padel. Uiteraard is er ook een drankje en een hapje. Nu maar hopen dat het een beetje mooi weer is en dat het irritante virus dan niet weer een nieuwe variant heeft gebaard.

3. Padelbanen huren via de website

Het is nu mogelijk om een padelbaan te huren via onze website. Aan de rechterkant op de openingspagina vindt je nu een extra knop waar je een boeking kunt doen. Je gaat dan naar de KNLTB Meet & Play-pagina waar je een datum en tijd kunt kiezen.

Het is mogelijk om van maandag tot en met vrijdag een padelbaan te huren tussen 9.00 en 18.00 uur voor de duur van 1 uur of 1,5 uur. De kosten bedragen 20 euro per uur. Betaling gebeurt door middel van iDeal.

Het bestuur heeft voorlopig één padelbaan voor de verhuur beschikbaar gesteld. Als blijkt dat de banen zo druk zijn dat verhuur ongewenst is, zullen we weer met het verhuren stoppen.

4. Stofprobleem, dus langzaam slepen

Het teveel aan rood zand op de binnenbanen lijkt zo goed als opgelost. Met name dankzij de mannen van de GOP in samenwerking met Alexander Hellinga. Zij hebben de afgelopen maanden forse hoeveelheden zand verwijderd. Lof daarvoor!

Maar wat overkomt ons nu bij droog weer? Stofvorming! Natuurlijk zullen we wederom in conclaaf gaan met Sportief Capelle, maar we verzoeken jullie in elk geval, als het zich voordoet, heel langzaam te slepen.

Zodra we een mogelijke oplossing of meer duidelijkheid hebben, komen we daar vanzelfsprekend op terug.

5. Wie helpt hongerige monden te voeden ?

De voorjaarscompetitie gaat binnenkort weer van start en we zijn nog naarstig op zoek naar personen die het leuk vinden om op de zaterdagen mee te helpen om de maaltijden voor de teams te verzorgen.

Op de zes wedstrijddagen worden iedere keer zo’n honderd maaltijden klaargemaakt om al de hongerige monden van de sporters te voeden. Vind jij het leuk om te koken of ken je iemand anders die het leuk vindt om voor grote groepen iets klaar te maken? Neem dan even contact op via secretaris@tccapelle.nl. Ook voor meer informatie kan je hier terecht. We rekenen op je!

 

6. Algemene ledenvergadering op 31 maart

De algemene ledenvergadering vindt plaats op donderdag 31 maart. Zet het in je agenda! We gaan ervan uit dat de coronamaatregelen tegen die tijd dusdanig versoepeld zijn dat we weer een ‘normale’ vergadering in onze kantine kunnen houden.

Het bestuur ziet je graag verschijnen. Inloop vanaf 19.30 uur. Voor koffie en een lekkere attentie wordt gezorgd. De vergadering begint om 20.00 uur stipt.

 

 

 

7. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.
Volgen kan hier.

8. Agenda

  • 31 maart: algemene ledenvergadering
  • 2 april: grand opening padelbanen

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand februari toe!