Nieuwsbrief december

1. Padelnieuws

De resultaten van de enquête over padel zijn binnen en kan je vinden op onze website. Ruim 160 leden vulden de vragenlijst in. Hoewel het aantal respondenten niet zo heel groot is, kunnen we als padelcommissie toch wat conclusies trekken. Samenvattend: er is forse interesse in clinics, een interne competitie en gezelligheidstoernooien. Ook is er een groep die competitie wil gaan spelen. Donderdagen en zaterdagen komen als lesdagen naar voren. al is een andere doordeweekse avond voor sommige leden misschien aantrekkelijker.

Concreet betekent dit dat we in het voorjaar beginnen met verschillende padelactiviteiten – waarschijnlijk op de dinsdagavond met een instuif en kleine toernootjes – en willen we de competitie stevig van de grond tillen.

2. Schrijf je in voor padel- en tenniscompetitie

De inschrijving voor de padel-voorjaarscompetitie sluit komende week. Ook als je nog geen team hebt en tóch padelcompetitie wilt spelen, kun je je nog (individueel) opgeven. De competitieleider zoekt dan een team voor je. Inschrijven voor de padelcompetitie kan hier nog tot en met 18 december.

Ook voor tennissers is het nog mogelijk om je in te schrijven. De senioren kunnen hier tot en met 18 december terecht. De inschrijving voor de jeugdcompetitie is al gesloten.

 

 

3. Plan je vrijwilligersdiensten in

Het is binnenkort mogelijk om vrijwilligersdiensten voor 2022 in te plannen. Alle leden tussen de 18 en 70 jaar dienen twee van deze diensten te draaien óf ze af te kopen.

Iedereen ontvangt spoedig een mail van Katinka Aalders (tcccapelle@inzetrooster.nl) met als titel ‘TC Capelle – Verzoek tot inschrijven’. Mocht je deze niet ontvangen, kijk dan ook even in je spambox. In deze email staat een persoonlijke link (groene knop) waarmee je je diensten kunt inplannen. Deze link blijft zeven dagen geldig, daarna sluit het systeem. De club gebruikt het proramma Inzetrooster voor het inplannen van de diensten.

Voor de goede orde: eenieder die zich inschrijft is verantwoordelijk is voor de desbetreffende dienst(en) en regelt zélf vervanging bij een verhindering. De mogelijkheid ‘dienst overnemen’ vervalt. Het is de afgelopen tijd te vaak voorgekomen dat er niemand is of pas op het allerlaatste moment wordt aangegeven dat niemand de dienst heeft overgenomen, waardoor de bar onbemand was.

Mocht je je eigen club niet willen helpen en je vrijwilligersdiensten willen afkopen, dan kan dat via onze website. Heb je hulp nodig met inplannen neem dan contact op met Katinka via ledenadministratie@tccapelle.nl.

4. Doe mee met het Oliebollentoernooi

Traditiegetrouw organiseren onze tennisscholen Alexander Hellinga en Mejor in de cember het Oliebollentoernooi voor de jeugd. Alle jeugdleden zijn op dinsdag 28 december welkom in de overkapping om onder genot van lekkere oliebollen samen leuke tennispotjes op eigen niveau te spelen en zo gezellig samen afscheid te nemen van een wederom bijzonder tennisjaar.

Wil je meedoen? Meld je dan van tevoren aan bij de tennisleraren. Dit kan tot uiterlijk 24 december! Het entreegeld – 5 euro – op de toernooidag graag contant en gepast meenemen.

5. Let op de openingstijden van de bar!

De bar is op de volgende feestdagen de gehele dag gesloten:

  • Zaterdag 25 en zondag 26 december
  • Zaterdag 1 januari

Op vrijdag 24 december is de bar tot 13.00 uur geopend en op vrijdag 31 december tot 16.00 uur.

Op de kerstdagen en nieuwjaarsdag is het park open en is het mogelijk om van 9.00 tot 17.00 uur te tennissen of padellen. Als de toegangspoort gesloten is, kun je deze met behulp van je KNLTB-pas openen.

6. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier..