Nieuwsbrief Juli

1.Zeer geslaagd Open Toernooi

Beste deelnemer van ons Open Toernooi 2023,

Allereerst willen we jou hartelijk bedanken voor je deelname aan ons mooie toernooi. We hebben een topweek gehad met mooie partijen, gezellige gesprekken én al met al prima tennis- en padelweer.

Zoals je ongetwijfeld hebt gezien hebben we een aantal acties georganiseerd ten behoeve van de kindertasjes voor de Voedselbank Capelle aan den IJssel. Vol trots kunnen we berichten dat we met elkaar €4.000,- hebben opgehaald. De bijdrage van het bestuur van TC Capelle, de opbrengst van de foto-actie, de cocktailbar, Kite simulator, mooie giften van (anonieme) donateurs: alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat we een mooie cheque kunnen gaan overhandigen aan de vrijwilligers van de Voedselbank.

De lieve en enthousiaste reacties van de tennissers en padellers, maar ook van toeschouwers, op onze acties hebben ons verrast, soms ontroerd maar vooral heel erg trots gemaakt!

Nogmaals ontzettend bedankt én graag tot volgend jaar!

2.Mix-team gezocht

Op de zondagmiddag in de overkapping wordt komende winter een mix-competitie gespeeld. Maar: men komt nog één team te kort.

Je speelt negen zondagen van 12:00-16:00 uur, tweewekelijks van november tot en met maart. Je speelt twee keer een uur, een dubbel en een mix. Speelsterkte 6/7/8.

Heb je belangstelling? Neem dan contact via de email met Peter de Jong.

3.Jeugdnieuws

Gefeliciteerd kampioenen!
We kijken met trots terug op de Jeugd Clubkampioenschappen van 2023. Het was een fantastisch en gezellig weekend vol spannende wedstrijden en sportieve strijd. Met meer dan 150 wedstrijden en ruim 50 enthousiaste deelnemende kinderen was het een evenement om nooit te vergeten. We feliciteren onze nieuwe kampioenen in verschillende categorieën, die indrukwekkende prestaties hebben geleverd.

Zij zijn:

 • Geel JE 13-17 jaar: Dave Maurik
 • Geel ME 13-17 jaar: Victoria van Vellinga
 • Geel JD 13-17 jaar: Dave Maurik en Shayne Ton
 • Geel MD 13-17 jaar: Sanne Roos Balkhoven en Pien Beelen
 • Geel Junioren Enkel 11-14 jaar: Rick Hobbelen
 • Geel Junioren Dubbel 11-14 jaar: Sam Eijkenaar en Rick Hobbelen
 • Groen Enkel: Jalda Zilje
 • Groen Dubbel: Jeada Pazarac en Trevor Shi

Klik hier voor de foto’s.

Open Jeugdtoernooi – Schrijf je nu in!
Van 14 tot en met 20 augustus wordt het TC Capelle Open Jeugdtoernooi gehouden. Wij verwelkomen alle spelers vanaf categorie groen om deel te nemen aan het TC Capelle Open Jeugdtoernooi 2023. Dit toernooi biedt een divers en dynamisch speelveld, waar je kunt leren van andere spelers en jezelf kunt uitdagen tegen nieuwe tegenstanders. Schrijf je nu in!

 • 7 augustus: start aanleg LED-verlichting
 • 10 augustus: Senior Plus Toernooi
 • 14 t/m 20 augustus: Open Jeugd Toernooi

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand juli toe!