Nieuwsbrief Januari

1. Gelukkig Nieuwjaar

Beste leden,

Helaas kon onze traditionele nieuwjaarsborrel ook dit jaar weer niet plaatsvinden. Ook het jaarlijkse praatje van de voorzitter namens het bestuur hebben jullie hierdoor moeten missen. Daarom willen we jullie langs deze weg vertellen dat het, ondanks alle coronabeperkingen – zeker in financiële zin – nog steeds heel goed gaat met de vereniging.

Op dat vlak hebben we geen zorgen en met het ledenaantal gaat het zelfs heel erg goed. We hadden ruim 1150 leden op 31 december, het hoogste aantal in onze bestaansgeschiedenis!

Tegelijkertijd is het natuurlijk jammer dat we ook in 2021 zoveel weken weer beperkt zijn geweest in onze mogelijkheden. We moesten niet alleen afstand houden, maar konden ook lange tijd niet spelen en waren beperkt met dubbelen. Achteraf gezien was het bijzonder dat ons open toernooi en de clubkampioenschappen georganiseerd konden worden en opnieuw succesvol verliepen.

Tenslotte, ondanks het wat late moment, wensen wij jullie nog een gelukkig, maar vooral gezond 2022 toe. Laten we hopen dat dit jaar er een einde komt aan de corona-ellende en dat het toch een heel mooi tennis- en padeljaar mag worden!

Ruud, Bas, Menno, Joanna, Kor, Hans, Gepke

2. Plan je vrijwilligersdiensten in

Wij zien dat heel veel leden zich al hebben ingeschreven voor een vrijwilligersdienst, daar zijn we blij mee (of hebben afgekocht, dat kan ook natuurlijk). Daarnaast zien we dat ook veel leden dit nog níet hebben gedaan. Door de lockdown kunnen we ons voorstellen dat je liever even wacht, maar voor de vereniging zou het fijn zijn als je toch alvast iets inplant. Bij voorkeur wat later in het jaar en graag ook tijdens drukke periodes (competitie of toernooi).

De diensten die ingeroosterd zijn tijdens een lockdown en dus niet hebben kunnen doorgaan, worden uit het systeem gehaald. Je wordt verzocht deze opnieuw in te plannen, zodat aan het einde van de rit iedereen aan zijn benodigde diensten komt.

Ben je je inloggegevens kwijt of zijn deze verlopen? Meld dat dan even bij ledenadminstratie@tccapelle.nl en je ontvangt een nieuwe login.

3. Recordaantal inschrijvingen voor competitie

Er is veel animo voor het meedoen aan de komende voorjaarscompetitie. In totaal hebben zich 73 teams (een nieuw record) voor de tennis- of padelcompetitie opgegeven.

Dinsdag:
 – 1 seniorenteam tennis
Donderdag:
 – 4 seniorenteams tennis
Vrijdagavond:
 – 8 seniorenteams tennis
– 4 padelteams
Zaterdag:
 – 24 seniorenteams tennis
– 4 padelteams
Zondag:
 – 6 seniorenteams tennis
– 22 jeugdteams tennis

Laten we hopen dat we dit voorjaar weer eens een ‘normale’ competitie zouden kunnen tennissen en padellen, dat zou wel erg leuk zijn.

4. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier.