Nieuwsbrief November

1. Kerstklaverjassen

Vrijdagavond 16 december wordt er weer vanaf 20:00 uur (inloop en inschrijven vanaf 19:30 uur) fanatiek maar vooral gezellig gekaart tijdens het Kerstklaverjassen. Geef je op als koppel via klaverjassen@tccapelle.nl (vol = vol).

De kosten bedragen 5 euro per persoon. Wij zorgen voor snacks. De dresscode: een hele foute kersttrui!

2. Feestavond vrijwilligers

Na een afwezigheid van twee jaar houden we op vrijdagavond 18 november weer een speciale feestavond voor alle vrijwilligers die buiten de verplichte vrijwilligersdiensten net even iets (of vaak ook heel veel) extra doen voor de vereniging.

Denk onder meer aan aan de diverse commissies, kernteam, GOP en het bestuur. We gaan er een hele leuke avond van maken met livemuziek van de band van Jan Winde.

Let op: uitnodiging volgt op persoonlijke titel via een aparte mail aan de verschillende commissies!

3. Inschrijven voorjaarscompetitie jeugd

Voor alle jeugd die in het voorjaar 2023 ook in de competitie wil meespelen is het de hoogste tijd om in te schrijven.

Aanmelden kan tot 30 november 2022! Inschrijven kan direct op onze website. Ook van bestaande teams is per speler een individueel ingevuld formulier nodig in verband met de bevestiging van inschrijving voor het nieuwe seizoen. Ook als je vanwege school, andere sporten of bezigheden niet vast in een team wil óf niet alle speeldagen kunt, kan jij je opgeven. Je komt dan op de reserve/invallijst te staan.

Check dus vóór inschrijving eerst goed of je alle speeldagen ook beschikbaar bent, anders alleen inschrijven als reservespeler.

4. LED-verlichting binnen

De Bijzondere Algemene Ledenvergadering op donderdag 3 november is matig bezocht. Weinig leden hebben de moeite
genomen om naar de vergadering te komen om te praten over de aanschaf van LED-
verlichting in de overkapping.

Dit zal mede komen doordat we voor het eerst de mogelijkheid hebben gehad om digitaal te stemmen over dit onderwerp. In totaal hebben 107 leden digitaal hun stem uitgebracht. Hiervan waren er 4 ongeldig (niet volledig of correct ingevuld), waardoor er 103 geldige stemmen overbleven. Hiervan waren er 102 akkoord en 1 stem blanco.

Tezamen met de stemming op de vergadering levert dit een overweldigend akkoord op voor het mandaat om door te gaan met de plannen voor de aanschaf van de LED-verlichting.

5. Overig nieuws

  • Voor wie ze nog niet gezien heeft: de foto’s van het lustrumfeest staan op onze website
  • De padel wintercompetitie begint op vrijdag 11 november. Hierdoor kan er in het weekend minder vrij gepadeld worden. Kijk op de website voor meer informatie

6. Volg ons ook op Instagram

TC Capelle is ook actief op Instagram. Volg ons op de hoogte te blijven van de állerlaatste nieuwtjes die niet tot de nieuwsbrief kunnen wachten.

Volgen kan hier.

Agenda

  • 11 november: start padel wintercompetitie
  • 18 november: feestavond vrijwilligers
  • 30 november: einde inschrijven voorjaarscompetitie jeugd
  • 16 december: Kerstklaverjassen
  • 28 december: Oliebollentoernooi

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een mooie maand november toe!