Eerste Jongerenbestuur geïnstalleerd!

Jongerenbestuur leden

Sinds 13 oktober 2020 heeft TC Capelle een eigen Jongerenbestuur!

Even voorstellen;

Ruben Abel (1994) studeert najaar 2020 af en is aanvoerder van het TC Capelle Heren 1 team.  Ruben maakt ook deel uit van de Jeugdcommissie en is een van de initiatiefnemers voor het Jongerenbestuur. Ruben streeft ernaar om TC Capelle nu en in de toekomst aantrekkelijk te houden voor alle jongeren van de club.

Iris van der Zwart (2005 ) is de benjamin van het jongerenbestuur en tennist, pas sinds het voorjaar van 2020, met heel veel plezier bij onze vereniging. Iris is binnen TC Capelle, ondanks haar leeftijd, een bekend gezicht. De organisatoren van het populaire TC Capelle Open toernooi zijn haar pa en ma. En die heeft ze al heel vaak, heel kundig geassisteerd. Haar ervaring wil zij nu inzetten zodat jeugd en jongeren hun tennisnetwerk kunnen uitbreiden. Kortom, zij wil ervoor zorgen dat de jongeren (pas of al heel lang lid) onderling kennis kunnen maken en zich thuis voelen bij onze vereniging.

Betty van Brakel (2000) staat regelmatig op de baan om een gezellig potje tennis te spelen. Hoe kan het ook anders. Vader, moeder en broer geven haar dit voorbeeld. Sport combineren met gezelligheid is dan ook direct een van de speerpunten die Betty omarmt om binnen het jongerenbestuur op de agenda te houden. Met haar creativiteit en immer goede humeur zal dit zeker lukken.

Calvin Metheuver (2002) staat bekend als echte verbinder. Als captain van zijn competitieteam laat hij niets aan het toeval over en zorgt hij er proactief voor dat alles steeds goed is geregeld. Calvin zet zijn organisatietalent dan ook graag breder in. Naast draaien van meerdere bardiensten, waar hij al opviel door zijn vriendelijke voorkomen, toont Calvin zijn betrokkenheid door aan te geven dat hij, juist tijdens deze bizarre periode, wil zorgen dat jongeren ook bij hun eigen club terecht kunnen om veilig te sporten en verbonden blijven met anderen.

Het jongerenbestuur is natuurlijk ook bereikbaar voor jongeren en anderen. Wanneer je een vraag,  opmerking of leuk idee hebt, laat dit weten via  jongerenbestuur@tccapelle.nl