Nieuwsbrief januari

1. Gelukkig nieuwjaar

Beste leden,

Na twee coronajaren hebben we de traditie in ere kunnen herstellen en weer een nieuwjaarsreceptie kunnen houden. Op onze nieuwjaarsreceptie is het een goed gebruik dat we met elkaar het glas heffen en we even terugkijken op het jaar dat we achter ons laten en vooruitkijken op het jaar dat komen gaat.

Het jaar 2023 was een prima jaar voor TC Capelle. Lees hier verder voor de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter.

Ook alle leden die niet aanwezig konden zijn, wensen wij een gelukkig, maar vooral gezond 2024 toe. Dat het maar een heel mooi tennis- en padeljaar mag worden!

Het bestuur
Ruud, Bas, Menno, Jeanine, Kevin, Hans, Gepke

2. Nieuwe ledenpas

Zoals jullie misschien al vernomen hebben, is de KNLTB per 1 januari gestopt met het uitgeven van de KNLTB-pas. Het bestuur heeft besloten om vanaf nu een eigen TC Capelle ledenpas uit te gaan geven. deze lijkt veel op de huidige KNLTB-pas en met onze eigen pas kun je ook afhangen, labelen en de poort openen.

Er verandert dus eigenlijk niks voor onze leden. Ook de huidige KNLTB-pas blijft gewoon werken. Mocht je huidige KNLTB-pas het niet meer doen of versleten zijn, neem dan contact op met de ledenadministratie@tccapelle.nlvoor een nieuwe TC Capelle ledenpas (gaarne een recente pasfoto meeleveren).

3. Plan je clubdiensten in

Wij zien dat heel veel leden zich al hebben ingeschreven voor een clubdienst en daar zijn we blij mee (of hebben afgekocht, dat kan ook natuurlijk). Daarnaast zien we ook dat ongeveer 200 leden dit nog niet gedaan hebben. Alle leden tussen de 18 en 70 jaar dienen twee clubdiensten te doen óf ze af te kopen. Aangezien we een club zijn die draait op vrijwilligers, hebben we natuurlijk liever niet dat je afkoopt, maar dat iedereen zijn steentje bijdraagt!

De uitnodigingen zijn verstuurd vanuit het inzetrooster systeem. Heb je onverhoopt geen uitnodiging ontvangen check dan even je junk mail (spam) en anders kun je via ledenadministratie@tccapelle.nl een nieuwe link aanvragen.

Nog even voor de goede orde: eenieder die zich inschrijft is zelf verantwoordelijk voor de desbetreffende dienst(en) en regelt zélf vervanging bij een verhindering. Deze vervanging mag een tennismaatje zijn, maar mag je ook zoeken binnen je vriendenkring of familie, als de dienst maar gedaan wordt. Kom je niet opdagen voor je clubdienst dan zal het bestuur maatregelen nemen.

Mocht je de tijd niet kunnen vinden en je clubdiensten willen afkopen, dan kan dat hier op onze website. Mocht je op 15 januari 2024 nog niet aan je verplichting hebben voldaan dan word je pas tijdelijk geblokkeerd tot je clubdiensten zijn gepland of afgekocht.

4. Oliebollentournooi

Op donderdag 28 december deden ongeveer 20 jongeren mee aan het oliebollentoernooi, begeleid door de tennisleraar Alexander Hellinga. Tussen de rondes door werden er natuurlijk oliebollen geserveerd en aan gezelligheid was er geen gebrek. Het vormde een prachtige afsluiting van het jaar 2023!

Agenda

  • Donderdag 28 maart: Algemene Ledenvergadering

Het bestuur en de redactie van TC Capelle wensen jullie een heel mooi tennis- en padeljaar toe!